مشخصات ناودانی > test


퇴옹학을 열어가는 연구기관

성철사상연구원

مشخصات ناودانی > test

مشخصات ناودانی > test

test

مشخصات ناودانی


페이지 정보

작성자 Juliane Briscoe 작성일24-08-28 22:49 조회58회 댓글0건

본문

۱. ناودانی سبک
وزن این محصولات از مقادیر موجود در جدول اشتال پایین‌تر بوده و ابعاد آن هم با اعداد درج شده در این جدول مطابقت ندارد.

MOSHABAK.jpgناودانی از جمله محصولات فولادی پرکاربرد در صنعت ساخت‌وساز است که در ابعاد و اندازه‌های مختلفی ساخته می‌شود. این پروفیل باز از یک سطح افقی به نام جان و دو سطح عمودی به نام بال تشکیل شده است. همانند مقاطع فولادی مختلف در ساخت این محصول هم از انواع استانداردهای ناودانی استفاده شده و بر این اساس، این مقطع انواع مختلف و کاربردهای متفاوتی دارد. اگر می‌خواهید در مورد کاربرد انواع استانداردهای ناودانی اطلاعات بیشتری به‌دست آورید، تا انتهای این مطلب با پیوان همراه باشید. به‌علاوه امکان اطلاع از قیمت ناودانی هم در وب‌سایت ما وجود دارد.

تفاوت روش تولید ناودانی بر اساس وزن
یکی دیگر از ویژگی‌های ناودانی که می‌تواند بر روی فرایند تولید ناودانی و استانداردهای تولید تاثیر گذار باشد، وزن ناودانی می‌باشد. انواع ناودانی را می‌توان از لحاظ وزن به گروه‌های ناودانی سبک و سنگین تقسیم بندی نمود. ناودانی سبک به نوعی از ناودانی گفته می‌شود که وزن آن از وزن تعریف شده در جدول استاندارد اشتال کمتر است. در تولید این نوع ناودانی از استاندارد ملی ایران با شماره 4477-1 و 4477-2 و استانداردهای EN 10279، DIN 1026-12 و GOST 8240 استفاده می‌شود. در مقابل ناودانی سنگین نوعی از ناودانی است که از نظر ابعاد و وزن دقیقا با مقادیر ذکر شده در جدول اشتال مطابقت دارد. ناودانی سنگین تحت استاندارد DIN-1024 تولید می‌شود. برای درک بهتر تفاوت‌های ناودانی سبک و سنگین مقاله 8 تفاوت اصلی ناودانی سنگین و سبک را مطالعه نمایید.

انواع مختلف ناودانی بر‌اساس فرآیند تولید
فرآیند تولید نیز یکی از همان عوامل تاثیرگذار بر قیمت ناودانی است. در زیر به دو روش عمده و شناخته‌شده در زمینه تولید ناودانی اشاره شده است.

ناودانی چیست؟
ناودانی یا (European Standard U Channel) UPN, مقاطع فولادی UNP یکی از مقاطع فولادی باز و بسیار پرکاربرد در صنعت و ساختمان‌سازی است. درواقع پروفیل ناودانی به شکل حرف U یا C انگلیسی می‌باشد. این پروفیل از یک سطح افقی که جان نامیده می‌شود و همچنین دو سطح عمودی که بال نام دارد، تشکیل شده است و به طور معمول بال‌ها زاویه ای 90 درجه با سطح جان دارند و موازی هستند. البته با توجه به نیاز بال‌ها ممکن است به صورت شیب دار ساخته شوند. واضح است که ایجاد این تغییرات در ناودانی مستلزم ایجاد تغییر در فرآیند تولید ناودانی می‌باشد. با توجه به کاربرد گسترده انواع ناودانی، در تولید این مقطع صنعتی و ساختمانی علاوه بر فولادهای کربنی و پوشش‌دار گالوانیزه از کامپوزیت‌های پلیمری، آلومینیوم، فولادهای ضدزنگ نیز می‌توان استفاده کرد در نظر داشته باشید که قیمت ناودانی بسته به جنس آن، متفاوت است.

navdoni-2.pngناودانی آلومینیومی
ناودانی‌های آلومینیومی‌پروفیل‌های ساختمانی از جنس آلیاژهای آلومینیومی‌(عموما سری 6000) هستند. از ویژگی‌های ناودانی‌های آلومینیومی‌می‌توان به سبک وزنی، استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی، جوش پذیری بالا و شکل پذیری خوب اشاره کرد. از ناودانی‌های آلومینیومی‌می‌توان در کارهایی مانند ساخت انواع اسکلت سازه‌ها، ساخت شاسی تریلرها و کشنده‌ها، ساخت چارچوب در و پنجره و در کل مواردی که نیاز به داشتن مقاومت به خوردگی و سبک وزنی باشد، استفاده کرد. فرایند تولید ناودانی آلومینیومی‌در سه حالت رنگی, مقاطع فولادی خام و آبکاری شده انجام می‌شود.
  • 페이스북으로 보내기
  • 트위터로 보내기
  • 구글플러스로 보내기

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.